Jatkuva glukoosimonitorointi
Jatkuva glukoosimonitorointi

Jatkuva glukoosimonitorointi

Jatkuva glukoosimonitoroinnin avulla ja terveydenhuollon ammattilaisten tuella opit tekemään parempia valintoja paremman jaksamisen tueksi!

280,00 €

Helpottaisiko, jos näkisit omalta kännykältä päivästä ne kohdat, joihin huomiota kiinnittämällä lisäisit hyvinvointiasi? Verensokeriarvojen vaihtelun selvittäminen helpottaa näkemään päivän ongelmakohdat ja esimerkiksi saamaan kiinni paremmasta ateriarytmistä. Jos verensokerisi jää koholle aterioiden jälkeen, voi se olla syynä väsymykseen. Jatkuva glukoosimonitorointi näyttää selkeästi ajankohdat, joihin puuttumalla saadaan helposti oloa paremmaksi.

Jatkuva glukoosimonitorointi (puhekielessä sensorointi) mittaa kudoksen glukoosia jatkuvasti 14 vuorokauden ajan. Palveluun kuuluu sensoroinnin lisäksi kaksi diabeteshoitajan etävastaanottoa.

Jatkuvan glukoosimonitoroinnin palvelupaketin sisältö:

  • 1 kpl Libre sensori + asetin pakkaus.
  • 2 diabeteshoitajan etävastaanottoa (2 x 45min).
  • Laaja verkkokurssi sensoroinnista. Saat verkkokurssilla sensoroinnista selkeät ohjeet.

Ensimmäisellä vastaanotolla hoitaja ohjaa vaihe vaiheelta sensorin laiton. Sensorointi antaa reaaliaikaisen tiedon ruokavalion ja muiden elintapojen vaikutuksista glukoositasoon. Sensorin lukijana käytetään omaa älypuhelinta, Libre Link lukijasovellus on ilmainen. (Jos oma kännykkä ei tue sovellusta, Libre lukulaite myydään erikseen, hinta 158€).

Sensoroinnin jälkeen on toinen hoitajan etävastaanotto. Tuolloin läpikäydään tallentunut glukoosidata, ja saat datan perusteella yksilölliset ohjeet elämäntapamuutokseen ja sokeriarvojen parantamiseen omahoidon keinoin.

Heittelehtivät verensokerit nakertavat hyvinvointia. Nyt sinulla on mahdollisuus saada selkeä kuva omasta sokeritasostasi!

Arvostelut 0 arvostelua