Terve Päivä 365
Terve Päivä 365

Terve Päivä 365

Valjasta hoitotyön ammattilaistiimi ja viimeisin hyvinvoinnin teknologia avuksesi Terve Päivä 365 kokonaisuuden tuella.

865,00 €

Haluatko saada lisää vireyttä arkeen ja jokaiseen tulevaan päivään?

Terve Päivä 365 kokonaisuuden tuella kartoitat hyvinvointisi tilan, löydät arjen energiavarkaat, opit pienin muutoksin nostamaan vireystilaasi ja kuljet terveyden ammattilaisten tuella kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lääkärin ja hoitajan etävastaanotoilla saat selkeät ohjeet omahoidon tueksi. Terve Päivä 365 kesto on 12 kuukautta.

Terve Päivä 365 toteutetaan yhteistyössä Digisairaalan kanssa.

Terve Päivä 365 sisältää:

  • 3 asiantuntijahoitajan etävastaanottoa (45min x3), lääkärin etävastaanoton, verikokeet sekä 2 glukoosimonitorointia.
  • Terve Päivä DIGI on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä, tutkimukseen perustuvaa tietoa tarjoava, ja hyvinvoinnin lisäämiseen opastava palvelu. Kuukausittain vaihtuvat teemat ja viikoittain lisääntyvä materiaali (pelilliset toiminnot, kuunnelmat, videot ja tehtävät) lisäävät palvelun mielekkyyttä ja motivoivat hyvinvointia lisääviin valintoihin. Terve Päivä DIGI on käytössäsi 12 kuukautta ja materiaalin lisäksi tukenasi on asiantunteva sairaanhoitaja klikkauksen päässä, kun sinulle herää kysyttävää.
  • Kokonaisuus sisältää omahoidon tueksi kolme asiantuntija sairaanhoitajan etävastaanottoa.
  • Lisäksi palveluun kuuluu lääkärin etävastaanotto.
  • Laboratoriokokeilla selvitetään lähtötilanteesi.
  • Kaksi 14 päivän mittaista jatkuvaa glukoosimonitorointia, jotka toteutetaan Libre järjestelmällä.
  • Terve Päivä 365 on terveydenhuollon digipalvelu, jonka aloittamiseen tarvitaan henkilötunnus. Terve Päivä omahoitaja ottaa sinuun yhteyttä palvelun tilauksen jälkeen.

Terve Päivä 365 kautta kartoitat terveystilanteesi kokonaisvaltaisesti, saat yksilöllisen ohjauksen terveyden ammattilaisilta hyvinvointiasi lisääviin muutoksiin sekä selvität päivittäisten valintojesi vaikutukset vireystilaasi datan avulla. Me autamme sinua saavuttamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia!

Arvostelut 0 arvostelua