Terve Päivä PLUS
Terve Päivä PLUS

Terve Päivä PLUS

Terve Päivä PLUS opastaa sinut muutokseen löytäen ne kohdat, joita arjessa olisi hyvä muuttaa ja hoitaja antaa sinulle ohjeet siitä, miten se tapahtuu helpoiten

395,00 €

Haluatko lisätä hyvinvointiasi? Onko sinusta joskus tuntunut, että vaikka mitä teet, niin paino pysyy, vaikka elintavoissasi ei tunnu olevan suuremmin korjattavaa? Olisiko huojentavaa nähdä, että kaikkea ei tarvitse muuttaa lisätäksesi hyvinvointia?

Terve Päivä PLUS sisältää:

  • Terve Päivä DIGI, 2 asiantuntijasairaanhoitajan etävastaanottoa (45min x 2) sekä Jatkuvan glukoosimonitoroinnin. 
  • Terve Päivä DIGI on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä, tutkimukseen perustuvaa tietoa tarjoava, ja hyvinvoinnin lisäämiseen opastava palvelu. Kuukausittain vaihtuvat teemat ja viikoittain lisääntyvä materiaali (pelilliset toiminnot, kuunnelmat, videot ja tehtävät) lisäävät palvelun mielekkyyttä ja motivoivat hyvinvointia lisääviin valintoihin. Terve Päivä DIGI on käytössäsi 6 kuukautta ja materiaalin lisäksi tukenasi on asiantunteva sairaanhoitaja klikkauksen päässä, kun sinulle herää kysyttävää.
  • Terve Päivä PLUS kokonaisuus sisältää lisäksi kaksi asiantuntijahoitajan etävastaanottoa (45min). Vastaanotot toteutetaan 1. ja 4. kuukauden kohdalla.
  • Jatkuvan glukoosimonitorointi kestää 14 vuorokautta ja se toteutetaan Libre järjestelmällä. Saat kahden viikon ajan reaaliaikaista tietoa omasta sokeriarvojen vaihtelusta. Tässä vaiheessa kannattaa tarkastaa, että oman kännykän sovelluskaupasta löytyy LibreLink sovellus (hinta 0€), jolloin voit hyödyntää omaa kännykkää lukulaitteena. (Jos sovellusta ei löydy Libre lukija myydään erikseen, hinta 158€).
  • Suosittelemme tarvittaessa erikoislääkärin etävastaanottoa, mikäli se asiakkaan tilanteessa on tarpeen. Lisämaksullinen palvelu.

Terve Päivä PLUS opastaa sinut muutokseen löytäen ne kohdat, joita arjessa olisi hyvä muuttaa ja hoitaja antaa sinulle ohjeet siitä, miten se tapahtuu. 

Me autamme sinua!

Arvostelut 0 arvostelua