Terve Päivä PLUS
Terve Päivä PLUS

Terve Päivä PLUS

Terve Päivä PLUS opastaa sinut muutokseen selkeyttäen ne kohdat, joita helpoiten muuttamalla pystyt lisäämään hyvinvointia.

395,00 €

Onko sinusta joskus tuntunut, että energiatasot vaihtelevat ja sokerit heittelevät? Tuntuuko, että vaikka mitä teet, niin paino pysyy, etkä pääse tavoitteeseen? Haluaisitko nähdä selkeästi mahdolliset arjen ongelmakohdat ja saada mm. ruokavalioon ja liikuntaan henkilökohtaiset terveydenhuollon ammattilaisen ohjeet?


Terve Päivä PLUS sisältää:

Terve Päivä DIGIn, 2 asiantuntijasairaanhoitajan etävastaanottoa (45min x 2) sekä Jatkuvan glukoosimonitoroinnin.

  • Terve Päivä DIGI on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä, tutkimukseen perustuva ja helppokäyttöinen digipalvelu. Tavoitteena on edetä suunnitelmallisesti, mutta tarpeeksi pienin askelin kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia. Kuukausittain vaihtuvat teemat ja viikoittain lisääntyvä materiaali (pelilliset toiminnot, kuunnelmat, videot ja tehtävät) lisäävät motivaatiota.
  • Terve Päivä PLUS kokonaisuus sisältää lisäksi kaksi asiantuntijahoitajan etävastaanottoa (45min). Vastaanotot toteutetaan tyypillisesti ennen ja jälkeen glukoosimonitoroinnin. Terve Päivä omahoitajasi on etävastaanottojen lisäksi digipalvelussa aina klikkauksen päässä apunasi, kun sinulle herää kysyttävää. Terve Päivä on terveydenhuollon digipalvelu, jonka aloittamiseen tarvitaan henkilötunnus. Terve Päivä omahoitaja ottaa sinuun yhteyttä palvelun tilauksen jälkeen. Samalla varataan sinulle sopiva ensimmäinen etävastaanottoaika.
  • Jatkuvan glukoosimonitorointi kestää 14 vuorokautta ja se toteutetaan Libre järjestelmällä. Sensori on helppo asettaa iholle ja se tehdään ensimmäisen etävastaanon aikana. Saat sensorin kautta kahden viikon ajan reaaliaikaista tietoa omista glukoositasojen vaihteluista. (Tässä vaiheessa on hyvä tarkastaa, että oman kännykän sovelluskaupasta löytyy LibreLink sovellus, hinta 0€, jolloin voit hyödyntää omaa kännykkää ihosensorin lukulaitteena. Jos sovellusta ei löydy Libre lukija myydään erikseen, hinta 158€).
  • Terve Päivä PLUS kesto on 6 kuukautta.


Terve Päivä PLUS opastaa sinut muutokseen selkeyttäen ne kohdat, joita muuttamalla pystyt lisäämään hyvinvointia. Terve Päivä omahoitaja antaa sinulle ohjeet siitä, miten muutos tapahtuu helpoimmin. 

Me autamme sinua!

Arvostelut 0 arvostelua