Terve Päivä
Terve Päivä

Terve Päivä

Terve Päivä sisältää kokonaisvaltaisen ja monipuolisen Terve Päivä DIGIn ja asiantuntijasairaanhoitajan etävastaanoton.

245,00 €

Terve Päivä on palvelukokonaisuus, joka sisältää kokonaisvaltaisen ja monipuolisen kuuden kuukauden Terve Päivä DIGIn ja yhden asiantuntijasairaanhoitajan etävastaanoton.

  • Terve Päivä sisältää Terve Päivä DIGI:n ja yhden asiantuntijahoitajan etävastaanoton (45min).
  • Terve Päivä DIGI on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä, suunnitelmalliseen elintapamuutokseen ohjaava helppokäyttöinen digipalvelu. Puolen vuoden aikana on tavoitteena edetä suunnitelmallisesti, mutta tarpeeksi pienin askelin kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia. Kuukausittain vaihtuvat teemat ja viikoittain lisääntyvä materiaali (pelilliset toiminnot, kuunnelmat, videot ja tehtävät) lisäävät motivaatiota.
  • Terve Päivä omahoitaja on digipalvelussa aina klikkauksen päässä, kun sinulle herää kysyttävää. Sama hoitaja on tukenasi ja tavoitettavissa Terve Päivä digipalvelussa koko matkasi ajan kohti terveempiä päiviä. Terve Päivä omahoitaja on myös etävastaanoton toteuttava hoitaja.
  • Terve Päivä on terveydenhuollon digipalvelu, jonka aloittamiseen tarvitaan henkilötunnus. Terve Päivä omahoitaja ottaa sinuun yhteyttä palvelun tilauksen jälkeen. Samalla varataan sinulle sopiva etävastaanottoaika.
  • Terve Päivä kesto on 6 kuukautta.

Tervetuloa!

Arvostelut 0 arvostelua