CareSens Dual verensokeri/ketoaine mittari
CareSens Dual verensokeri/ketoaine mittari

CareSens Dual verensokeri/ketoaine mittari

CareSens Dual verensokeri/ketoaine mittari

29,25 €
32,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

CareSens Dual verensokeri/ketoaine mittari.

Tällä mittarilla voit vaivattomasti mitata verensokeriarvot ja ketoaineet, Huomioithan, että tarvitset mittauksiin eri liuskat; verensokerimittausta varten CareSens Pro liuskat ja ketoainemittausta varten KetoSense liuskat. 

Mittausta varten mittariin asetetaan testiliuska, tehdään ihopistos ja laitetaan verinäyte, vain 0,4 mikrolitraa testi-liuskalle. Valmis verensokeritulos on luettavissa 5 sekunnissa suurelta valaistulta LCD-näytöltä. Täysin ISO 15197:2013 -standardin mukainen mittausmenetelmä takaa luotettavat ja tarkat mittaustulokset. Mittarissa on ennen ja jälkeen aterian sekä paastomerkintätoiminnot ja mittari laskee automaattisesti 1, 7, 14, 30 ja 90 päivän keskiarvotulokset. Aterian jälkeinen hälytystoiminto, kolme aikahälytystä sekä vanhentuneen liuskan merkintätoiminto ja hypoglykemiahälytys. Muistipaikat 1000 mittaustulokselle. Tulokset luetaan suurelta valaistulta LCD-näytöltä ja liuska voidaan vapauttaa mittarista liuskanpoistajalla. 

Langaton Bluetooth Smart 4.0 (BLE) -yhteys älypuhelimeen. Lisäksi USB-portin kautta mittari voidaan liittää tietokoneeseen tai älypuhelimeen. Suomen- ja ruotsinkielinen SmartLog-ohjelma mittaustulosten käsittelyyn.

Arvostelut 0 arvostelua